Main Page Sitemap

Most popular

Our beautiful showrooms include ones devoted to windows and doors, moulding and millwork, architectural hardware, paints and stains, kitchen and bath cabinetry, counters, and faucets.Sid i vores hyggeligt og nymoderne lokaler eller bestil take-away. They will also advise you on custom and semi-custom options, on technical specifications, and..
Read more
Kvinne, 57 år, Buskerud,.Alt du trenger å gjøre for å komme ekte sex møte i gang er å registrere deg som medlem hos oss.Eller kan turkompis 2018, kvinne, 41 år, Hordaland,.I dag har vi mer enn 140.000 kvinner og menn som søker kjærligheten hos oss.Positiv, utadvendt, humoristisk, lite..
Read more
Passagerer må ikke medbringe følgende i deres bagage:Komprimerede gasser:dybfrossen, brandfarlig, ikke brandfarlig og giftig.Look Now # 718977 Black old cubby!Dog er der mange billettyper som ikke kan ændres, særligt de som tilbydes af lavprisflyselskaber.Faderen hævdede at onkelen havde gjort moderen gravid.Kredit og debitkort transaktioner opkræves enten i lokal..
Read more

Kvinner ser etter kvinner i neubrandenburg
kvinner ser etter kvinner i neubrandenburg

Det er ikke uniformen, men hva de presenterer av handlinger.
Mannen har på sin side hatt litt andre utfordringer rundt søk likesinnede kvinner det å få barn.Det å klare å gjenkjenne slike hint har, historisk sett, vært et fortrinn for mannen ettersom det har økt hans sjanser for å pare seg med en fruktbar kvinne.Det du sier, er det du gjør.Nei, nei og atter nei, skriver John Gottmann i boken "Det kvinner vil ha, det menn vil ha".Etter å ha observert, forsket og sammenstilt forskning over tiår, har Gottman kommet frem til at det er en SVÆR egenskap alle kvinner ser etter i en mann: Pålitelighet.Det å gå gravid i ni måneder for så å måtte bruke enorme mengder energi på å produsere melk til et barn er ingen spøk. .Døtrene arvet morens preferanse for ressurssterke menn, og kunne på denne måten sørge for sine egne barns overlevelse.Det engelske ordet er "trustworthiness og i det ligger det også at mannen må ha en oppførsel som viser at han er til å stole.Den pensjonerte psykologiprofessoren er også kjent for å snakke rett fra levra.Når menn "fininnstiller" seg på kvinnens bølgelengde, blir det mindre krangel, hyppigere og bedre sex og mindre ensomhet for både menn og kvinner, sier Gottman.De fant det samme mønsteret av kjønnsforskjeller i alle de ulike landene.Ifølge ham er det ikke funnet mange store ulikheter i personlighet mellom menn og kvinner, men når det kommer til å velge partner er vi slående forskjellige.
Før har man bare vurdert ett og ett trekk av gangen, som for eksempel alderpreferanse eller høydepreferanse.

Forskerne vet fortsatt ikke om de generelle kjønnsforskjellene er større en de individuelle variasjonene rundt hva man ønsker seg hos en partner.
Bokens amerikanske tittel er muligens enda klarere "The Man's Guide to Women".
De to tingene kvinner klager mest på er nemlig at han aldri stiller opp for henne, og at hun ikke synes det er nok nærhet og kontakt.


[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap